چند نوع کلاه برداری در پرداخت های اینترنتی وجود دارد؟

روش‌های متعددی برای کلاهبرداری وجود دارد، در ادامه هر یک از آن ها را توضیح خواهیم داد.

۱- فیشینگ (Phishing): هر گونه ایمیل یا وب سایت‌هایی که نیاز به اطلاعات شخصی یا خصوصی مانند کارت اعتباری، حساب بانکی یا اطلاعات ورود به سیستم داشته باشند، مستعد فیشینگ هستند. اگر منبع مورد اعتماد باشد، مانند یک شریک بانکی، وب سایت قابل‌ا عتماد است. در غیر این صورت، اگر منبع ناآشنا باشد، می‌تواند نشان‌دهنده تلاش برای سرقت اطلاعات باشد.

۲- سرقت هویت (Identity theft): سرقت هویت خارج از دنیای دیجیتال وجود دارد، اما نوع رایج کلاهبرداری اینترنی نیز است. یک مجرم سایبری که اطلاعات شخصی را می‌دزدد و از آن با تظاهر دروغین به هویت دزدیده شده استفاده می‌کند. هکرها از طریق سیستم‌های امنیتی قدیمی یا با سرقت اطلاعات ورود به سیستم از طریق اینترنت وای فای عمومی نفوذ می‌کنند.

۳- صفحه دزدی (Pagejacking): هکرها می‌تواند با ربودن بخشی از ترافیک سایت تجارت الکترونیک، بازدید کنندگان به یک وب سایت متفاوت هدایت کنند. این مکان ناخواسته ممکن است حاوی مطالب مخرب بالقوه ای باشد که هکرها برای نفوذ به سیستم امنیتی شبکه استفاده می‌کنند. صاحبان کسب‌وکار الکترونیک باید از هرگونه فعالیت آنلاین مشکوک در این زمینه آگاه باشند.

۴- کلاهبرداری پیش پرداخت و وایر ترانسفر (Advanced fee and wire transfer scams): هکرها کاربران کارت اعتباری و صاحبان فروشگاه‌های الکترونیکی را هدف قرار داده و از آن ها پول پیش پرداخت در ازای یک کارت اعتباری یا پول مطالبه می‌کنند.

از این که تا پایان این مطلب همراه ما بودید، سپاس گزاریم. امیدواریم با رعایت این نکات امنیتی هیچ گاه دچار مشکل در خرید آنلاین و استفاده از فضای مجازی نشوید. نظرات و تجربیات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.